the gift alison croggon download south wales borderers gifts puritan pride coupon codes december 2013 regeringens 3 viktigaste uppgifter

historie

I mere end 110 år har Guldsmed Duus hjulpet folk i og omkring Faaborg med at forkæle sig selv og andre.

Forretningen ejes i dag af Tanja og Mikael Duus, 3. generation til Christian Duus, der åbnede dørene i 1908.
Axel Duus, søn af Christian Duus, overtog butikken efter sin far i 1939 og efter hans død i 1964, førte hans hustru, Grethe Duus butikken videre indtil 1989.
Forretningen var ejet af Eva Schaldemose indtil 2008 hvor vi, Tanja og Mikael Duus, købte forretningen tilbage i familiens eje, og har drevet den siden.

Bygningen vi bor i er fra omkring 1789. En del af materialerne stammer fra det gamle kloster i Faaborg.
Ejerskabet af bygningen har altid fulgt ejerskabet af forretningen og i 2010 og 2012 lavede vi en gennemgribende renovering af bygningen. Butikslokalet fremstår i dag med det oprindelige bindingsværk.
Det synlige bindingsværk giver en helt speciel kontrast til vores store udbud af lækre smykker og ure.

Om os

Hos Guldsmed Duus gør vi en ære i at yde den bedst mulige service. Det er vigtigt for os, at du får indfriet dine forventninger, det er uanset om du fik købt hvad du søgte, eller om du blot søgte en gaveide eller måske blot ville lade dig inspirere.

Guldsmed Duus tilbyder en lang række ydelser og services. Foruden et bredt sortiment af tidens smykker og ure, tilbyder vi reparationer af smykker ud fra specifikke tilbud. Vi har vores eget urmager værksted, og vores urmager udarbejder gerne et specifikt tilbud på en reparation eller et service af alle typer af ure. Guldsmed Duus har også egen gravør og vi kan graverer i de fleste materialer. En af vores kernekompetencer er gravering i glas.

Ved Guldsmed Duus er vi uddannet i at lave piercinger i ørene, og næsen.

Gennem mange år har vi i Guldsmed Duus hjulpet vores kunder og forsikringsselskaber, med at lave opgørelser efter indbrud og tyveri, men også opgørelser af smykker, ure, møntsamlinger mm. fx.i forbindelse med dødsbo opgørelser.

Guldsmed Duus er registreret med navnestempel og tilbyder at vurderer, lødde og stemple smykker fx. inden salg på auktion.

medarbejdere

Birthe Jensen

Butiksassistent

Sren-Billeder.jpg

Søren Henningsen

Urmager
Søren er fra Faaborg og er uddannet urmager i 1988. Søren har sit værksted på vores 1. sal og han er dagligt i butikken. Søren har stor erfaring med reparationer af alle typer af ure og er også en god sparingspartner ved valg af nyt ur.

Tanja Duus

Indehaver
Tanja er 40 år og har stået for den daglige drift af Guldsmed Duus siden hun og hendes mand overtog butikken 1. september 2009.
© Copyright Guldsmedduus.dk 1908 – 2020. Alt indhold tilhøre enten Guldsmedduus.dk eller vores leverandøre